.ALOEBUSINESS
Anyagi biztonság csapatmunkával, egészség aloe verával !

Főoldal Aloe Vera Cégünk Termékeink Tájékoztató Lehetőség Tapasztalatok Kapcsolat

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a honlap NEM a Forever Living Products honlapja !

CÉGÜNK


"Megingathatatlan elkötelezettség a minőség és a tisztaság felé"

A Forever Living Products története egyetlen emberrel és az ő álmával kezdődött. Rex Maughan évekig kutatott egy olyan üzleti lehetőség után, amelynek segítségével megvalósul a két legnagyobb cél az életben: a jobb egészség és az anyagi függetlenség. 1978-ban megtalálta, amit keresett. A legelső Forever Living Products összejövetelre Phoenix-be, Arizonába 43 embert hívott meg. Ebből az egyetlen eseményből indult el az a nagy utazás, amely a hihetetlen üzleti sikerhez vezetett.

Rex Maughan - a cég elnök-vezérigazgatója - mind emberileg, mind szakmailag igen kimagasló egyéniség, akit 2000-ben az Egyesült Államokban az "ÉV EMBERÉVÉ" választottak, valamint az Arizonai Állami Egyetem díszdoktori címével tüntették ki.

Rex és az első FLP forgalmazók hamar rájöttek, hogy sok ember keresi ugyanazokat a dolgokat, mint ők. A termékekben rejlő lehetőség és az üzleti terv egyszerűsége miatt bárki javíthat életminőségén. Néhányan fogyasztóként kezdték, ők egészségük javításához kerestek termékeket, majd elégedett fogyasztókból egyik napról a másikra az FLP vállalkozóivá váltak. Mások azonnal meglátták az üzleti lehetőséget és elkezdték építeni saját sikeres hálózatukat. Bármi volt is az okuk arra, hogy elkezdjék, az eredmény ugyanaz volt. Sikerük egyre nőtt, miközben segítettek másoknak, hogy egészségesebbek legyenek és javuljon anyagi helyzetük.

A Forever Living Products első helyen áll a világ aloe vera termelői, feldolgozói, s az aloe vera alapú termékek forgalmazói között.

A Cég központja Arizonában, Scottsdale-ben található és ma, 33 évvel később, az FLP-ben kb.10 millió forgalmazó tevékenykedik, a világ 153 országában.

Magyarországon - 56. országként - 1997. áprilisában indult el hódító útjára az aloe vera. A Forever Living Products Magyarország Kft. alapvető célja, hogy az egyedülálló összetételű, kiváló minőségű élelmezési és szépségápolási termékeivel, a termékekhez nyújtott sikeres piaci tervvel, az egyéni vásárlóknak szóló személyes tanácsadással és visszavásárlási garanciával elősegítse a vásárlók  egészség és szépségmegőrzését, valamint a forgalmazók számára a sikeres szabad vállalkozást, az anyagi függetlenséget és karriert.

Az Ön Egészsége és Sikere Érdekében

Lássuk melyik is az a növény, melyből cégünk a termékeit készíti.

A képre kattintva elolvashatja.

 

WEBDESIGN - Szenyán Ildikó 2008